Waarom MBT?


Ongelooflijk?

MBT is het resultaat van jarenlang onderzoek door toon-aangevende wetenschappers aan universiteiten over de gehele wereld. MBT wordt inmiddels geadviseerd door sportartsen, doctoren en fysiotherapeuten en miljoenen consumenten. Lopen op MBT is een complete workout voor je lichaam!

Dankzij de unieke gepatenteerde zoolconstructie van MBT is iedere stap een kleine training. Ongemerkt en zonder dat het exra tijd kost. Je hoeft niet naar de sportschool om je lichaam weer in vorm te brengen. De zachte hak zorgt namelijk voor een gezonde dosis instabiliteit onder de voet. Hierdoor worden belangrijke spiergroepen in het lichaam geactiveerd.

Lichaamshouding en looppatroon worden verbeterd. Dagelijks lopen op MBT zorgt voor een heerlijke training van been-, onderrug-,  buik- en bilspieren. Het continue activeren van spieren heeft als gevolg dat ze na verloop van tijd sterker worden.


Gewoon lekker lopen

Gewoon lekker lopen. Niet geïnteresseerd in het trainen van spieren? MBT loopt ook nog eens ontzettend lekker. De unieke zoolconstructie zorgt voor een heerlijke zachte landing van de voet op alle harde ondergronden. De rug en kniegewrichten worden ontlast met 19% (universitair bewezen). MBT is de ideale schoen voor een stevige wandeling of die leuke stedentrip, natuurlijk ook in het dagelijkse leven de hele dag lekker lopen. MBT zorgt voor een fitter gevoel aan het einde van de dag!

Masai Barefoot Technology (MBT) is sinds 2 jaar het merk waar wij voor 100% achter staan. Het is niet alleen een schoen, maar het kleinste fitnesscentrum ter wereld. In onze winkel is de volledige collectie MBT aanwezig! (inclusief testparen)


Drooghe Bol 1021
1788 VA Julianadorp

Winkelcentrum Dorperweerth
afslag Julianadorp Zuid
Tel. 0223 - 64 73 27
info@jansonschoenen.nl

© 2011 JANSONSCHOENEN.NL